Idioma: CA | ES | EN | FR


Els nostres productesEl Recuit de drap

El recuit

El recuit és elaborat de manera artesanal amb llet de cabra 100 % i quall animal. A causa de la seva naturalesa té una durada de 5 dies.

La seva textura és cremosa i es pot combinar tant amb dolç com salat.Flam de recuit de drap

Flam de Recuit

Sense perdre l’essència de la nostra petita empresa: el recuit de drap de llet de cabra, i després de molt barrinar ens plau oferir-los una de les nostres novetats: el flam de recuit de drap.

És sense gluten i exclusiu de llet de cabra. I és que el recuit, perfecte tan dolç com salat també és un excel·lent ingredient per a elaborar aquest nou producte com sempre de manera artesanal i amb tot l’amor que requereixen, cuidant el més petit detall des del caramel del flam fins a la cocció final.

Suau com el nostre recuit i amb la dolçor justa serà un gran acompanyant en qualsevol ocasió.Pastís de recuit de drap

Pastís de Recuit

Després de gairebé 50 anys, ens embarquem en una aventura igual de fina que el recuit i dolça. Ja podeu provar el nostre pastís de recuit!

Sense oblidar que gràcies al recuit de drap hem arribat on som és una gran satisfacció per la família poder oferir-vos aquest pastís exclusiu de llet de cabra i sense gluten que esperem que us agradi i que us acompanyi tan durant el dia dia com en els vostres esdeveniments més especials.Formatge Fresc

El formatge fresc és elaborat de manera artesanal amb llet de cabra 100 % i quall animal. A causa de la seva naturalesa té una durada de 7 dies.

Té una textura suau i tova, es pot combinar tant amb dolç com salat.

Formatge Fresc

Formatge Semicurat

Formatge Semicurat

El formatge semicurat és elaborat de manera artesanal amb llet de cabra 100 %, quall animal i ferments làctics. Madurat en càmera durant un temps aproximat d’entre 45 i 90 dies. Protegit amb la seva pròpia escorça natural.

Té una textura molt suau que convida a no parar de menjar-ne.Iogurt

Iogurt

El iogurt és elaborat de manera artesanal amb llet de cabra 100 %, ferments làctics i llet en pols. Té una durada de tres setmanes.

Té una textura fina al paladar, es pot menjar com a postres i també utilitzar per fer salses tant dolces com salades.Llet fresca de cabra pasteuritzada

La matèria prima és clau en qualsevol preparació i la llet de cabra que en els nostres productes és l’element principal és crucial i ens agrada poder oferir-vos-la. Llet fresca de cabres murciano-malaguenyes pasteuritzada, les característiques principals de la qual són el seu color blanc pur i brillant i el seu gust més dolç que la diferencien d’altres llets.

A nivell nutricional la llet de cabra és més rica que la de vaca i lleugerament menys que la d’ovella. Té un percentatge de grasses semblant a la de la mare i el seu percentatge en lactosa és més baix que el de les llets més consumides a la nostra societat.

A més a més, les cabres que ens donen aquesta llet són cuidades amb molt d’amor i dedicació, surten a pasturar a diari i viuen com unes reines.